ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΦΟΥΓΚΑ!

 

02-1

 Στις 7 και 9 Δεκεμβρίου 2011 διεξήχθη στο Vibo Valentia της Ιταλίας ο 5ος Διεθνής Διαγωνισμός Βιολογικών Μελιών BIOLMIEL για την ανάδειξη των καλύτερων οργανικών μελιών στον κόσμο.

Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό η ίδια η συμμετοχή αποτελεί μια πρώτη διάκριση, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια και προϋποθέσεις που πρέπει να πληρεί ένα μέλι ώστε να γίνει δεκτό και να διαγωνιστεί.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν πάνω από 250 μέλια, με την ελληνική συμμετοχή όχι μόνο να κάνει αισθητή την παρουσία της αλλά, με τις διακρίσεις που απέσπασαν τα ελληνικά μέλια, να επιβεβαιωθεί η άποψη ότι το ελληνικό μέλι παραμένει από τα καλύτερα του κόσμου!

Το "ΚΤΗΜΑ ΦΟΥΓΚΑ" συμμετείχε στο διαγωνισμό με το βιολογικό μέλι "Έλατο, Ανθη, Θυμάρι" και βραβεύθηκε με ασημένιο μετάλλιο υψηλής ποιότητας (silver medal high quality).

Η χαρά μας για τη βράβευση αυτή ήταν διπλή: το μέλι "Έλατο, άνθη, θυμάρι", ως νέα πρόταση μελιού από το "Κτήμα Φούγκα", είχε ήδη δοκιμαστεί και αγαπηθεί από τους καταναλωτές, που για εμάς παραμένουν οι πιο απαιτητικοί αλλά και οι πιο έγκυροι κριτές. Και η διεθνής του διάκριση ήρθε να επιβεβαιώσει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και την αγάπη μας γι' αυτό που κάνουμε.

Ανανεωμένοι και με ... καινούριες δυνάμεις, θα συνεχίσουμε να σας παρουσιάζουμε πάντα το καλύτερο, με σεβασμό στο περιβάλλον και εμμονή στην ποιότητα.